Μπαρτσελόνα – Μπόκα Τζούνιορς 3-0

Μπαρτσελόνα – Μπόκα Τζούνιορς 3-0

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Μπόκα Τζούνιορς 3-0

bet365

Ο Μέσι είχε κέφια, μοίρασε ασίστ, σκόραρε και οδήγησε την Μπάρτσα στο 3-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς στο ετήσιο φιλικό προς τιμήν του ιδρυτή της.

Το «Γιοάν Γκαμπέρ», το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του ιδρυτή της Μπαρτσελόνα, δεν σημαίνει κάτι από άποψη τίτλων κι ας το ονομάζουν οι ίδιοι «trofeo» (σ.σ.: τρόπαιο). Ωστόσο, για τους Μπλαουγκράνα είναι σημαντικό να το κατακτούν, καθώς είναι η πρόβα τζενεράλε πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Και το φετινό φρόντισαν να το κάνουν δικό τους με το χορταστικό 3-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι Καταλανοί έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλή μπάλα, αλλά εμφάνισαν και κενά στην άμυνά τους, με πιο σοβαρή απειλή ένα δοκάρι για τους Αργεντινούς στο 45'. Μόνο που ο Λιονέλ Μέσι είχε κέφια και παρέσυρε την ομάδα στο ρυθμό του. Αρχικά μοίρασε την ασίστ για το διαγώνιο σουτ-γκολ του Μάλκομ (18') και στη συνέχεια φρόντισε ο ίδιος για το 2-0 (39'), τελειώνοντάς το με όμορφη λομπίτσα. Το τρίτο όμως ήταν το πιο ωραίο, καθώς ο Ραφίνια (67') πέρασε την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο και έπειτα πλάσαρε, κλείνοντας ιδανικά μία καλή βραδιά για τους νικητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα