«Συμφωνία Πέρεθ με Μόντριτς να αποχωρήσει αν το επιθυμεί»

Gazzetta team
«Συμφωνία Πέρεθ με Μόντριτς να αποχωρήσει αν το επιθυμεί»

bet365

Όπως υποστηρίζουν στην Ιταλία, ο Λούκα Μόντριτς έχει προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ παρόμοια με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να αποχωρήσει από τον σύλλογο αν το επιθυμεί.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ξεκαθαρίσει πως ο Μόντριτς δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στην Ίντερ, εκτός κι αν «σπάσει» η απίστευτη ρήτρα των 750 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα δημοσιεύματα, ωστόσο, που συνδέουν τον Κροάτη μέσο με την Ίντερ συνεχίζονται. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως οι επαφές με τους «Νερατζούρι» και την πλευρά του Μόντριτς είναι σε καλό δρόμο, ενώ νέο σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport έρχεται να ταράξει κι άλλο τα νερά.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σύμφωνα με αυτό, μεταξύ Μόντριτς και Πέρεθ υπάρχει μια προφορική συμφωνία προκειμένου ο Κροάτης να αποχωρήσει από τη Ρεάλ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε αν το επιθυμεί. Δηλαδή μια συμφωνία παρόμοια με εκείνη που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τελικά υπέγραψε στη Γιουβέντους.

Από την πλευρά της πάντως η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να εκφράζει βεβαιότητα για την παραμονή του Μόντριτς στο ρόστερ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα