Σε καλό δρόμο του Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Σε καλό δρόμο του Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στον Τιμπό Κουρτουά έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ και η μεταγραφή θα προχωρήσει μόλις η Τσέλσι βρει τον αντικαταστάτη του.

Όπως επισημαίνει η Het Laatste Nieuws, η επιθυμία του Κουρτουά να επιστρέψει στη Μαδρίτη προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά του που μένουν μόνιμα εκεί αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη μετακίνησή του στους «Μερένχες».

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι, η οποία θα πει το οριστικό «ναι» μόλις βρει τον αντικαταστάτη του Βέλγου τερματοφύλακα. Πρώτος στόχος για την Τσέλσι είναι ο Άλισον της Ρόμα, αν και οι «Τζιαλορόσι» δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Κροατία αν o Ζιρού σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όλα δείχνουν πάντως ότι η μεταγραφή του Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τον Βέλγο γκολκίπερ να έχει πρόταση για πενταετές συμβόλαιο με απολαβές 11 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο μεικτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα