«Βουτιά» έκαναν τα social media της Ρεάλ και εκτοξεύτηκαν αυτά της Γιούβε λόγω Ρονάλντο!

Gazzetta team
«Βουτιά» έκαναν τα social media της Ρεάλ και εκτοξεύτηκαν αυτά της Γιούβε λόγω Ρονάλντο!

bet365

Δεν άρεσαν και πολύ τα νέα της μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους στους οπαδούς και ακολούθους της Ρεάλ στα social media. Τρομερή πτώση παρουσιάστηκε στους λογαριασμούς της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αντίθετα απίστευτη άνοδο σημείωσαν τα social media της Γιουβέντους.

Πριμ 5%* στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του CR7 στη Γιούβε, η Ρεάλ Μαδρίτης αριθμούσε σχεδόν 32 εκατομμύρια followers στο twitter.

Μέσα σε 24 ώρες έπειτα από τη μεταγραφή ο αριθμός αυτός έπεσε κατακόρυφα με τρομερή... βουτιά λίγο πιο πάνω από τα 31 εκατομμύρια.

Η Ρεάλ δηλαδή μέσα σε 24 ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρονάλντο στη Γιουβέντους έχασε σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους, κάτι που δείχνει τη μεγάλη επιρροή του Κριστιάνο στους Μαδριλένους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή η Γιουβέντους στο twitter κέρδισε όσους χρήστες έχασε η Ρεάλ και κάτι παραπάνω καθώς πήρε 1,1 εκατομμύρια ακολούθους επιπλέον. Παράλληλα η Γιούβε στο facebook πήρε άλλα 500.000 likes ενώ στο Instagram κέρδισε 1,4 εκατομμύρια επιπλέον ακολούθους.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η αξία της Γιουβέντους η οποία μέσα σε τρεις μέρες άγγιξε σχεδόν το 1 δισ. δολάρια! Συγκεκριμένα τα νέα της μεταγραφής του Ρονάλντο ανέβασαν την αξία της Γιούβε από τα 775 εκατ. δολάρια στα 964 εκατομμύρια! Παράλληλα οι μετοχές της «Γηραιάς Κυρίας» την τέταρτη μέρα έπειτα από το deal με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ανέβηκαν κατά 20%.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα