Ο Καθόρλα είναι πάλι εδώ! (pics)

Ο Καθόρλα είναι πάλι εδώ! (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Καθόρλα είναι πάλι εδώ! (pics)

bet365

Ο Σάντι Καθόρλα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Βιγιαρεάλ, στην οποία πήρε μεταγραφή πριν λίγες εβδομάδες και δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω τον «εφιάλτη», που τον κρατά εκτός δράσης από τον Οκτώβριο του 2016!

Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ έληξε και δεν ανανεώθηκε, αφού ο Ισπανός μέσος είχε μείνει εκτός δράσης για 20 μήνες και δεν έδειχνε να βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει.

Ο ίδιος μάλιστα, μιλώντας στη Marca, είχε αναφερθεί στον «Γολγοθά» που τράβηξε, τόσο με τον σοβαρότατο τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, όσο και με την μόλυνση που υπέστη στη συνέχεια, εξαιτίας της οποίας κινδύνεψε ως και με ακρωτηριασμό!

Οι γιατροί δήλωναν αισιόδοξοι, όχι πως θα παίξει ποδόσφαιρο, αλλά έστω ότι θα μπορεί να περπατήσει και να την κλωτσάει με τον γιο του στον κήπο. Τελικά, ο «μικρός μάγος», όπως τον αποκαλούσαν στο Λονδίνο, διέψευσε τους πάντες και επέστρεψε στα γήπεδα!

Αρχικά, η είδηση της επιστροφής του στη Βιγιαρεάλ μετά από 7 χρόνια και στη συνέχεια, οι εικόνες του από την προετοιμασία του «κίτρινου υποβρυχίου», όπου o 33χρονος συμμετέχει κανονικά, δίνουν την ελπίδα στους θαυμαστές του, αλλά και στον ίδιο, πως θα καταφέρει να παίξει πάλι ποδόσφαιρο και να αφήσει την περιπέτεια πίσω του!

Δείτε φωτογραφίες από το πρόγραμμα που ακολούθησε με την ομάδα του τη Δευτέρα (9/7):

 

LA LIGA Τελευταία Νέα