Facebook και Ρονάλντο ετοιμάζουν reality show για τον Πορτογάλο σταρ!

Facebook και Ρονάλντο ετοιμάζουν reality show για τον Πορτογάλο σταρ!

Θοδωρής Βασίλης
Facebook και Ρονάλντο ετοιμάζουν reality show για τον Πορτογάλο σταρ!

bet365

Το Facebook είναι σε συζητήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να κάνει reality show την ζωή του. 10 εκατ. δολάρια για 13 επεισόδια προσφέρει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Facebook και Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζονται για ένα deal που θα σπάσει ταμεία. Το μέσο κοινωνική δικτύωσης είναι σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο σταρ για ένα reality show σύμφωνα με πληροφορίες του Variety.

Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρει τη σειρά με τον Ρονάλντο στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα. Μάλιστα, το Facebook προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για την προβολή 13 επεισοδίων, αναφέρουν οι πηγές.

Η CAA θα αναλάβει την υλοποίηση του project, παραγωγής της Matador Content and Religion of Sports, εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον αθλητισμό που ιδρύθηκε από το σκηνοθέτη Γκόθαμ Τσόπρα και τους αθλητές Μάικλ Στράχαν και Τομ Μπρέιντι και την εταιρεία παραγωγών Dirty Robber.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία ώστε το reality να ξεκινήσει άμεσα ενόψει και της επικείμενης μεταγραφής του Ρονάλντο στην Γιουβέντους, με τους εκπροσώπους των Facebook, CAA και Religion of Sports πάντως να αρνούνται να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα