Πουγιόλ: «Δεν είναι υπεύθυνος ο Πικέ για το όχι του Γκριεζμάν»

Πουγιόλ: «Δεν είναι υπεύθυνος ο Πικέ για το όχι του Γκριεζμάν»

Πουγιόλ: «Δεν είναι υπεύθυνος ο Πικέ για το όχι του Γκριεζμάν»

Τον Ζεράρ Πικέ κάλυψε ο Κάρλες Πουγιόλ λέγοντας πως δεν ευθύνεται αυτός για το όχι του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα.

Βλέπουν κόκκινη, βλέπεις money Back*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είπε όχι στην Μπαρτσελόνα και περέμεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να εκφράζουν παραπονα για τον Ζεράρ Πικέ, καθώς ο Γάλλος έκανε γνωστή την απόφασή του μέσω βίντεο που ήξερε ο Πικέ. Τον πρώην συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα» στήριξε ο Κάρλες Πουγιόλ με τον πρώην αρχηγό των Καταλανών να αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή:

Για την εμπλοκή του Πικέ στο «όχι» του Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω αν έκανε κάποιο λάθος. Στο τέλος δεν είναι ο Πικέ υπεύθυνος για την απόφαση που πήρε ο Γκριεζμάν. Ότι είναι παραγωγός και ότι ως παραγωγός έκανε ένα ντοκιμαντέρ, δεν βλέπω το κακό. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο Πικέ ήταν αυτός που τον επηρέασε αλλά δεν το νομίζω καθόλου. Ο Γκριεζμάν πήρε την απόφαση και επρόκειτο για μια πολύ σημαντική απόφαση για να σε επηρεάσει κάποιο άτομο».

Για τον Μπερτομέου ο οποίος δεν υπέγραψε τον Γκριεζμάν: «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα πλέον. Εγώ είμαι οπαδός απλά της ομάδας, θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους».

Αν συμφωνεί με την άποψη του Μέσι που δεν θέλει ο Νεϊμάρ να πάει στην Ρεάλ: «Απολύτως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο και θα προτιμούσα να ήταν στην Μπαρτσελόνα από το να πάει στη Μαδρίτη».

Best of internet