Ενόχληση με Πικέ στην Μπαρτσελόνα λόγω Γκριεζμάν

Gazzetta team
Ενόχληση με Πικέ στην Μπαρτσελόνα λόγω Γκριεζμάν

bet365

Η Μπαρτσελόνα εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά της με τον Ζεράρ Πικέ για το γεγονός ότι γνώριζε για την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς και για τη συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ στο οποίο αποκάλυψε ότι μένει στην Ατλέτικο.

Ρωσία - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο διαιτητής χρειαστεί να κάνει χρήση του VAR. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πικέ ήξερε την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν χωρίς να ενημερώσει την Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο. Μάλιστα ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα συμμετείχε στο βίντεο του Γκριεζμάν μέσω του οποίου ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε ότι παραμένει στους Ροχιμπλάνκος. Αυτό ενόχλησε την Μπαρτσελόνα, κάτι που αποκάλυψε και ο παράγοντας του συλλόγου, Ζόρντι Μέστρε.

«Σεβόμαστε την απόφαση του Γκριεζμάν να ανανεώσει με την Ατλέτικο. Ενημερώσαμε την Ατλέτικο με επίσημο τρόπο για το ενδιαφέρον μας. Μου φαίνεται άσχημο και λυπούμαστε για το γεγονός ότι τα μέλη απογοητεύτηκαν από την τελική έκβαση. Έχουμε μεταφέρει στον Πικέ ότι η συμμετοχή του προκάλεσε έκπληξη και ενόχληση σε όλους μέσα στον σύλλογο. Θα μιλήσουμε τόσο με τον Πικέ όσο και με τον Ουμτιτί και δεν θα τοποθετηθούμε παραπάνω δημόσια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μέστρε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα