Γκριεζμάν: «Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο»! (vids)

Gazzetta team
Γκριεζμάν: «Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο»! (vids)

bet365

Με ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε ότι δεν πάει στην Μπαρτσελόνα, καθώς αποφάσισε να παραμείνει στους Ροχιμπλάνκος, για να σηκώσουν μαζί το Champions League.

Ενα μεταγραφικό σίριαλ που τελικά είχε αίσιο τέλος για την Ατλέτικο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν επέλεξε έναν αγωνιώδη και περίεργο τρόπο για να ανακοινώσει την απόφασή του, η οποία ήταν ανατρεπτική και τον κράτησε μακριά από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος επιθετικός έφτιαξε ουσιαστικά ένα είδος ντοκιμαντέρ 40 λεπτών αλά Λεμπρόν Τζέιμς το 2010, στο οποίο εξιστόρησε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την απόφασή του. Η αδερφή του που τον συμβούλεψε να πάει στην Μπαρτσελόνα, η σύζυγός του που τον προέτρεψε να κάνει το αντίθετο («Εδώ θα γράψεις ιστορία. Εκεί θα είσαι ένας από τους υπόλοιπους»).

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε γενικότερα για την οικογένειά του και στη συνέχεια καταπιάστηκε με τα θέματα της Ατλέτικο και το πώς θα γίνει μεγαλύτερη: «Μας λείπει κάτι για να ξεφύγουμε από αυτό το μπέρδεμα να είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι. Εάν φέρουν κάποιους παίκτες, μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League και να γράψουμε ιστορία».

Και αφού πέρασε από διάφορα στάδια, έφτασε στο φινάλε, για να πει δυνατά: «Θέλω να μείνω. Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα