ΠΑΟΚ: Το κόστος και ο Πρίγιοβιτς «άναψαν κόκκινο» για Ντε Τομάς

ΠΑΟΚ: Το κόστος και ο Πρίγιοβιτς «άναψαν κόκκινο» για Ντε Τομάς

ΠΑΟΚ: Το κόστος και ο Πρίγιοβιτς «άναψαν κόκκινο» για Ντε Τομάς

bet365

Ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για την περίπτωση του Ραούλ Ντε Τομάς, το όνομα του οποίου ήρθε τις τελευταίες ώρες στην επικαιρότητα αλλά είχε λόγους να κάνει πίσω..

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

O ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, όσο ο Τέεμου Πούκι δεν απαντάει, με αρκετές περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει και να έχουν προταθεί, όπως αυτή του Ραούλ Ντε Τομάς, αλλά με μια σημαντική διαφορά: δεν πρόκειται να απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους»!

Το όνομα του 23χρονου φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από πρόταση που έγινε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, «έπεσε στο τραπέζι» και τα κατορθώματα του με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο στην Σεκούντα Ντιβιζιόν (24 γκολ σε 32 αγώνες) δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Όμως, όταν η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι αυτομάτως το θέμα σταμάτησε να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που άκουσαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο Ραούλ Ντε Τομάς απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ οι «μερέγχες» δεν συζητούν στην παρούσα φάση τον δανεισμό του εξαιρετικού Ισπανού επιθετικού για τον οποίον έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες (μία είναι η Εσπανιόλ) της Πριμέρα.

Εξάλλου, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ίσως αλλάξει τα δεδομένα για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αποκλείεται να πάρουν κάποιες ευκαιρίες, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, από το νέο τεχνικό της ομάδας.

Στη Μικράς Ασίας σταμάτησαν τις συζητήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση και για έναν επίσης σοβαρό λόγο: όσο παραμένει ανοικτό το «κεφάλαιο Πρίγιοβιτς», τότε δεν μπορεί να επενδυθεί ένα τόσο σημαντικό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή, γι΄ αυτό και αυτή την στιγμή αναζητούνται άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα