Μέσι: «Δεν θα άλλαζα το νταμπλ με το Champions League»

Μέσι: «Δεν θα άλλαζα το νταμπλ με το Champions League»

Gazzetta team
Μέσι: «Δεν θα άλλαζα το νταμπλ με το Champions League»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε πως η χρονιά της Μπαρτσελόνα με το νταμπλ στην Ισπανία ήταν επιτυχημένη, ενώ έδειξε πως θέλει πολύ να δει τον Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Ο Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα Sport, όπου ρωτήθηκε για τη σεζόν της Μπαρτσελόνα, την οποία θεωρεί επιτυχημένη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League.

«Το να κερδίσεις το ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League είναι κάτι διαφορετικό. Η χρονιά της Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική. Χάσαμε μόνο τρία ματς όλη τη χρονιά και δυστυχώς το ένα από αυτά μας πέταξε εκτός του Champions League. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να πάρει μακριά την επιτυχία μας. Δεν θα άλλαζα το νταμπλ με το Champions League. Δεν ήταν εύκολο αυτό που πετύχαμε. Η σεζόν που είχαμε ήταν πραγματικά καλή», σχολίασε ο Μέσι.

Αυστρία - Βραζιλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός άσος δεν είδε τον τελικό του Champions League καθώς η παρουσία του εκείνη τη μέρα στην Αργεντινή δεν του το επέτρεπε: «Είδα λίγο από τον τελικό του Champions League, όχι επειδή δεν το ήθελα, αλλά επειδή ήμασταν στην Αργεντινή και υπήρχε η διαφορά ώρας. Είδα τα χάιλαϊτς και ό,τι έγινε».

Ο Μέσι ρωτήθηκε και για την πιθανή μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, υπογραμμίζοντας: «Δεν ξέρω αν είναι προτεραιότητα. Συμφωνώ ότι για να κατακτήσεις ξανά το Champions League πρέπει να έχεις τους καλύτερους παίκτες. Και ο Γκριεζμάν είναι ένας από αυτούς. Αν έρθει θα είναι εξαιρετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα