Ο Ινιέστα για τη μοναχική του στιγμή στο χορτάρι του Καμπ Νόου

Ο Ινιέστα για τη μοναχική του στιγμή στο χορτάρι του Καμπ Νόου

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ινιέστα για τη μοναχική του στιγμή στο χορτάρι του Καμπ Νόου

bet365

Μόνο εκείνος ξέρεις πόσα ένιωθε τη στιγμή που κάθισε μόνος του στον χλοοτάπητα του «Καμπ Νόου», λίγο μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Ο Ινιέστα, προσπάθησε να μιλήσει για εκείνη την τρομερή στιγμή, αλλά μάλλον ούτε ο ίδιος μπορούσε να βρει τις σωστές λέξεις...

Ο θρύλος των «μπλαουγκράνα», θα κρατήσει για πάντα τις αναμνήσεις από τη Βαρκελώνη έχοντας ανοίξει ένα τελευταίο κεφάλαιο ποδοσφαιρικής καριέρας στην Άπω Ανατολή, όμως φρόντισε προτού φύγει από τη Μπαρτσελόνα, να μείνει λίγο μόνος και να σκεφτεί όλα όσα έζησε και όλα για όσα θα είναι ευγνώμων σε ολόκληρη τη ζωή του.

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι φωτογραφίες με τον Ινιέστα να κάθεται στη σέντρα του «Καμπ Νόου» έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν ανατριχίλα, με τον ίδιο να λέει για εκείνη τη στιγμή:

«Κάθισα στο χορτάρι μετά το τελευταίο μου παιχνίδι, ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε εμένα και τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο είχα παίξει τόσα παιχνίδια. Αποχαιρετούσα το “σπίτι” μου. Έχω μια ανάμνηση από κάθε γωνιά του Καμπ Νόου. Από τ' αποδυτήρια, μέχρι τα λουτρά, τη φυσούνα που βγάζει στο γήπεδο, από τα πάντα... Έβγαλα τα παπούτσια και τις κάλτσες μου για να αισθάνομαι το χορτάρι...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα