Η Ρεάλ πάει να «κλέψει» το νέο αστέρι της Βραζιλίας μέσα από τα χέρια της Μπάρτσα (vid)

Gazzetta team
Η Ρεάλ πάει να «κλέψει» το νέο αστέρι της Βραζιλίας μέσα από τα χέρια της Μπάρτσα (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε σφήνα στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 17χρονο επιθετικό Ροντρίγκο, καταθέτοντας πρόταση 45 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάντος.

Αγγλία - Κόστα Ρίκα με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπαρτσελόνα δούλευε τους προηγούμενες μήνες την περίπτωση του Ροντρίγκο, έχοντας προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του 17χρονου επιθετικού, ο οποίος θεωρείται το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η πρόταση των 30 εκατομμυρίων ευρώ που είχε κάνει η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν είχε γίνει αποδεκτή από τη Σάντος, η οποία έχει τοποθετήσει ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στον Ροντρίγκο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πλέον δυναμικό μπάσιμο και προσπαθεί να... κλέψει τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα!

Η πρόταση της Ρεάλ ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, πέντε εκατομμύρια ευρώ δηλαδή κάτω από τη ρήτρα που ζητάει η Σάντος.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να φέρει στη Μαδρίτη και αυτόν τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μετά τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος θα ενσωματωθεί από αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ των Μερένχες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα