Ο Μέσι μιλάει για τις τάσεις φυγής του Κριστιάνο και την αποχώρηση Ζιντάν (vid)

Gazzetta team
Ο Μέσι μιλάει για τις τάσεις φυγής του Κριστιάνο και την αποχώρηση Ζιντάν (vid)

bet365

«Ο Κριστιάνο θα έχει τους λόγους του. Ο Ζιντάν έφυγε με ωραίο τρόπο». Ο Λιονέλ Μέσι αφήνει για λίγο το Μουντιάλ και απαντάει για τα καυτά θέματα της Ρεάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην αποστολή της Αργεντινής και προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Ωστόσο, ρωτήθηκε on camera για όσα σοβαρά διαδραματίζονται στη Ρεάλ από τον τελικό του Champions League και έπειτα. Αρχικά αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κριστιάνο και τις τάσεις φυγής του μαζί με τις περίφημες ατάκες που έριξε με τη λήξη του τελικού.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τις σκέψεις που περνούν από το κεφάλι του. Ούτε ποια μπορεί να είναι τα κριτήριά του. Σίγουρα όμως θα έχεις τους λόγους του. Οπως και να έχει, είναι προσωπικές αποφάσεις και δεν μπορώ να πω πολλά πάνω σε αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αιφνιδιαστική παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν και φάνηκε να επικροτεί τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Γάλλος προπονητής: «Με εξέπληξε πάρα πολύ. Κανείς δεν το περίμενε. Θα έχει όμως τους λόγους του. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να του προσάψει το παραμικρό. Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος να φεύγεις, μετά τα όσα έχεις κατακτήσει, με τη δουλειά που έχεις κάνει. Κάνεις δεν θα μπορεί να του πει ποτέ τίποτα κατά πρόσωπο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα