«Παρατάει την υπόθεση Ποκετίνο η Ρεάλ»

Gazzetta team
«Παρατάει την υπόθεση Ποκετίνο η Ρεάλ»

bet365

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» μετέδωσε ότι οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να μπλέξουν σε βαθιές διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ και θα στραφούν αλλού για τον διάδοχο του Ζιντάν.

Διαδοχικές, καταιγιστικές και αντικρουόμενες είναι οι ειδήσεις που βγαίνουν από Ισπανία και Αγγλία αναφορικά με το μεγάλο θέμα των ημερών: τη Ρεάλ και τον Μαουρίτσο Ποκετίνο. Αρχικά είχε βγει ότι οι Μαδριλένοι έχουν ως Νο1 στόχο τον Αργεντινό κόουτς. Στη συνέχεια ότι εκείνος θα δώσει προθεσμία πέντε ημερών, περιμένοντας την πρόσκληση και τώρα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» ενημέρωσε ότι οι Μερένγκες δεν θα ασχοληθούν άλλο μαζί του.

Ως βασική αιτιολόγηση του εν λόγω ρεπορτάζ προβάλλεται το γεγονός ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να μπλέξει σε διαπραγματεύσεις με τον Ντάνιελ Λέβι της Τότεναμ, γνωρίζοντας από το παρελθόν (Μόντριτς, Μπέιλ) ότι θα του πάρει πολύ καιρό ώσπου να βγάλει άκρη κι εκείνος θέλει προπονητή το συντομότερο δυνατό.

Ο Ποκετίνο μπορεί να ανανέωσε πρόσφατα έως το 2023, αλλά έχει συμφωνήσει με τους Spurs πως εάν υπάρξει πρόταση της Ρεάλ θα πάει. Επειτα βγήκε ότι οι Λονδρέζοι θα ζητήσουν από τους Ισπανούς πάνω από 50 εκατ. ευρώ και γενικότερα επικρατεί μία σύγχυση, δίχως να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Σίγουρα πάντως οι πρωταθλητές Ευρώπης ασχολούνται και με άλλο ονόματα, με τον Γίργκεν Κλοπ να είναι ο εκλεκτός των οπαδών σε κάθε δημοσκόπηση στα ισπανικά sites.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα