Πέντε μέρες θα περιμένει τη Ρεάλ ο Ποκετίνο

Gazzetta team
Πέντε μέρες θα περιμένει τη Ρεάλ ο Ποκετίνο

bet365

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Αργεντινός προπονητής δεν θα είναι αιώνια στην αναμονή της πρότασης των Μαδριλένων, καθώς έχει δουλειά να κάνει με την Τότεναμ.

Με το που ανακοίνωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, άπαντες έστρεψαν το βλέμμα τους στον Μαουρίτσο Ποκετίνο. Ωστόσο, ακόμα ο Αργεντινός δεν φαίνεται να έχει λάβει ειδοποίηση από τους Μαδριλένους. Και το μεγάλο ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι το μέχρι πότε θα τους περιμένει.

Σύμφωνα με τη «Marca» λοιπόν, ο Ποκετίνο έχει στη διάθεσή του πέντε μέρες, καθώς δεν είναι άνεργος και έχει την υποχρέωση να στήσει μία ομάδα για πρωταθλητισμό και Champions League. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ και οι Λονδρέζοι περιμένουν από τη μεριά τους να στρωθεί στη δουλειά.

Βέβαια, σε αυτή την ανανέωση πήρε το ΟΚ της Τότεναμ ότι σε περίπτωση κλήσης της Ρεάλ, θα πάει στη Μαδρίτη (σ.σ.: σύμφωνα με τους Times όμως θα χρειαστεί και ένα σημαντικό ποσό). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορεί να περιμένει για πάντα τους Μερένγκες και ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί στα επόμενα 24ωρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα