Μέσι: «Για μένα υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα»

Μέσι: «Για μένα υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Μέσι: «Για μένα υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει άλλη ομάδα γι' αυτόν πέρα από την Μπαρτσελόνα και ότι αν γύριζε στην Αργεντινή θα ήταν μόνο για τη Νιούελς.

Ο Αργεντινός άσος σε συνέντευξή του στην πατρίδα του ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το μέλλον του, τονίζοντας ξεκάθαρα ότι δεν σκέφτεται ποτέ να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Έξετερ - Κόβεντρι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Κάθε φορά μου γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι στην Ευρώπη η μοναδική μου ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο Μέσι, ο οποίος σε περίπτωση που επέστρεφε στην Αργεντινή θα το έκανε για χάρη μόνο της αγαπημένης του Νιούελς.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω κάποια μέρα να επιστρέψω στην Αργεντινή. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά το έχω στο μυαλό μου. Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν για τη Νιούελς και για καμία άλλη. Θα ήθελα να το ζήσω, ακόμα και για έξι μήνες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί», σχολίασε ο Αργεντινός άσος της Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα