Ρονάλντο: «Κοιμόμουν και μπήκαν αστυνομικοί με όπλα στο σκάφος μου»

Ρονάλντο: «Κοιμόμουν και μπήκαν αστυνομικοί με όπλα στο σκάφος μου»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Κοιμόμουν και μπήκαν αστυνομικοί με όπλα στο σκάφος μου»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιέγραψε το περιστατικό με την εισβολή της Αστυνομίας στο σκάφος του εξαιτίας του ορολογικού θέματος που έχει προκύψει.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

To πρόβλημα με την εφορία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει.

Μάλιστα, οι Αρχές έκαναν έφοδο στο σκάφος του την ώρα που εκείνος κοιμόταν, με τους αστυνομικούς να έχουν όπλα και κάμερες.

Ο Πορτογάλος περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας:

«Μόνο για το θάνατο δεν υπάρχει λύση, για την εφορία θα βρούμε λύση. Υπάρχουν κάποια άδικα πράγματα που πρέπει όμως να τα κάνεις, στην Ισπανία όμως με προσέχουν.

Από τα 1.000 σκάφη που υπήρχαν στην Φορμαντέρα, αυτό του Ρονάλντο ήταν το πιο μικρό και σ' αυτό εισέβαλε η Αστυνομία. Τι είμαστε; Δολοφόνοι; Ήμουν ήρεμος, κοιμόμουν, άκουσα τηνβ Αστυνομία και είπα: "Τι συμβαίνει εδώ; Ήταν αστυνομικοί με κάμερες και όπλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα