Ράμος: «Σκληρή η Λίβερπουλ, όμως θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ράμος: «Σκληρή η Λίβερπουλ, όμως θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ράμος: «Σκληρή η Λίβερπουλ, όμως θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ο Σέρχιο Ράμος, δήλωσε ότι η Λίβερπουλ με την τεχνική και την ταχύτητά της μπορεί να κάνει ζημιά αλλά τόνισε ότι όλοι στην Ρεάλ θέλουν να δημιουργήσουν μια χρυσή εποχή.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Είναι γρήγοροι μπροστά και μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά στην κόντρα. Φιρμίνο και Σαλάχ είναι πολύ γρήγοροι και κάθετοι και είναι δύσκολο να τους σταματήσεις, οπότε θα προσπαθήσουμε να τους ελέγξουμε και να ελπίσουμε ότι δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη μέρα τους, επειδή όταν είναι μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Η Λίβερπουλ έχει τεχνική και ταχύτητα, θα προσπαθήσουμε να τους πληγώσουμε με τους παίκτες μας που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Λάτσιο - Ίντερ με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!  (21+)

Μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά στην κόντρα, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε στις στημένες φάσεις. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι περιλαμβάνει ένας τελικός Champins League, έχουμε παίξει πολλούς τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε πως έχει η κατάσταση. Οι λεπτομέρειες μπορεί να παίξουν ρόλο σε αυτά τα ματς. Ελπίζω να το κατακτήσουμε, όχι μόνο για να το κάνουμε ξανά αλλά επειδή θα έχουμε δημιουργήσει μια ιστορική εποχή για την Ρεάλ» ήταν τα λόγια του 32χρονου στόπερ.

Best of internet