Ραμίρεθ: «Αραούχο και Λιβάια να είναι το επιθετικό δίδυμο της Λας Πάλμας

Gazzetta team
Ραμίρεθ: «Αραούχο και Λιβάια να είναι το επιθετικό δίδυμο της Λας Πάλμας

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας με νέες δηλώσεις του επιβεβαίωσε την παραμονή του Αραούχο στην ομάδα ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε την παραμονή του Λιβάια.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr είχε αποκαλύψει πως ο Σέρχιο Αραούχο θα βρίσκεται στην ισπανική ομάδα τη νέα σεζόν για να την βοηθήσει να επιστρέψει άμεσα στην Primera Division.

Λάτσιο - Ίντερ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τώρα, με νέες δηλώσεις ο στο «UD Radio» ο πρόεδρος των Ισπανών αναφέρθηκε και στον Λιβάια αποκαλύπτοντας την επιθυμία ο Κροάτης να παραμείνει στους Κανάριους Νήσους και να αποτελέσει μαζί με τον Αραούχο το επιθετικό δίδυμο της ομάδας. Βέβαια, μέχρι τις 15 Ιουνίου η ΑΕΚ μπορεί να καταθέσει την οψιόν αγοράς του Λιβάια, κάτι που αναμένεται να γίνει.

«Η πρόθεση είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί. Επιπλέον, έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου», ανέφερε ο Ραμίρεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα