Μιγιάτοβιτς: «Δεν θα τρελαινόμουν για τον Σαλάχ»

Μιγιάτοβιτς: «Δεν θα τρελαινόμουν για τον Σαλάχ»

bet365

Οι φήμες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Σαλάχ κάνουν τον Μιγιάτοβιτς να θέλει να βάλει... φρένο στην όποια τρέλα μπορεί να επικρατεί για τον Αιγύπτιο.

Με την χρονιά που πραγματοποιεί είναι απολύτως λογικό, ο Μο Σαλάχ να έχει... τρελάνει όχι μόνο την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ολόκληρον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η ομάδα της Μαδρίτης, δε, είναι αυτή που μπαίνει συχνά στα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ωστόσο, ο Μιγιάτοβιτς δεν δείχνει να είναι και μεγάλος φαν του «φαραώ».

Λάτσιο - Ίντερ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα είπε ο άλλοτε σπουδαίος φορ της «βασίλισσας» στην «As»:

«Ο Σαλάχ έχει όλη την ποιότητα που απαιτεί σήμερα το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πρέπει να πεις ότι είναι ένας παίκτης που έχει πολύ περίεργη τροχιά.

Δεν ξέρω αν η Ρεάλ πρέπει να τρελαθεί γι αυτόν αυτή τη στιγμή επειδή έχουν σημαντικούς νέους παίκτες όπως οι Ασένσιο, Ίσκο, με τα παρόμοια χαρακτηριστικά. Και επίσης δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Μπέιλ.

Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κατάσταση του Σαλάχ αλλά τώρα δεν είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα τρελαινόμουν. Δεν ξέρεις πως θα ταίριαζε. Η Ρεάλ είναι διαφορετική, ένας σύλλογος που είναι δύσκολο να πετύχεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα