Θέλτα – Λεβάντε 4-2

Θέλτα – Λεβάντε 4-2

bet365

Η Θέλτα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Ιάγο Άσπας, που σημείωσε δυο εξαιρετικά γκολ, επικράτησε της Λεβάντε με 4-2, «κλείνοντας» με νίκη τη σεζόν.

Η Θέλτα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Ιάγο Άσπας, που σημείωσε δυο εξαιρετικά γκολ, επικράτησε της Λεβάντε με 4-2, «κλείνοντας» με νίκη τη σεζόν.

Η προηγούμενη αγωνιστική τις βρήκε να διάγουν πλήρως αντίθετους βίους. Η Λεβάντε ισοπέδωνε τη Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια, που αντέδρασε, αλλά δεν απέφυγε την πρώτη φετινή της ήττα (5-4), ενώ η Θέλτα γνώριζε την «οργή» της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, απ’ όπου έφυγε το «βαρύ» 6-0 στις αποσκευές της.

Λυών - Νις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του Μπαλαϊδος πάντως το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) οι «σελέστε» δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες να πάρουν αυτό που ήθελαν, επικρατώντας 4-2 των «γκρανότας».

Ο Ροτσίνα έβαλε μεν μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 12’, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μέχρι τη διακοπή του ημιχρόνου είχαν ανατρέψει στο σκορ, χάρις τα γκολ του Γκόμες (29’) και του Άσπας (41’).

Ο δεύτερος ήταν εκείνος που διεύρυνε το προβάδισμα της Θέλτα στο 48’ με καταπληκτικό τελείωμα στην «πλάτη» της άμυνας της Λεβάντε, ενώ στο 63’ ο Γκόμες διπλασίασε επίσης τα προσωπικά του γκολ στον αγώνα, ανεβάζοντας με δυνατή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Βας τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λόπεθ ήταν να μειώσει με τον Μοράλες στο 74’ το σκορ στο 4-2, που ήταν και το τελικό.

Με τη νίκη της η Θέλτα έφτασε –προσωρινά- στη 10η θέση και στους 49 βαθμούς, με τους οποίους θα ολοκληρώσει την παρουσία της στη σεζόν, ενώ η Λεβάντε έμεινε στους 46, βλέποντας και το εντυπωσιακό σερί των πέντε συνεχόμενων νικών να «χαλάει» στο φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Θέλτα (Ουνθούε): Αλβάρεθ, Άσπας (67’ Μπόγιε), Τζόνι (67’ Μαθάν), Γκόμες, Γιοζαμπέντ (86’ Μολίνα), Λομπότκα, Μάγιο, Ραντόγια, Ρονκάλια, Βας

Λεβάντε (Λόπεθ): Καμπάκο, Καμπάνα, Τσέμα, Τζέισον, Λόπεθ, Λούκιτς, Λούνα, Μοράλες (75’ Μπάρντι), Ροτσίνα (75’ Μουβαλάντ), Ογιέδα, Σαντίκου (59’ Πατσίνι)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα