«Ανακοινώνει Γκριζμάν τον Ιούλιο η Μπαρτσελόνα»

«Ανακοινώνει Γκριζμάν τον Ιούλιο η Μπαρτσελόνα»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει την Μπαρτσελόνα να τελειώνει τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν άμεσα!

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βόλφσμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο MVP του τελικού του Europa League κι αυτός που έσπρωξε την Ατλέτικο στην κατάκτηση του τροπαίου, αναμένεται να μετακομίσει στην Καταλωνία.

Η «Diario Sport» τονίζει ότι μέσα στις επόμενες μέρες, η Μπάρτσα θα κοιτάξει να διευθετήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου με τον παίκτη το οποίο θα είναι 5ετούς διάρκειας.

Όσο για το deal με την Ατλέτικο, θα κοιτάξει να έρθει σε μια συμφωνία, διαφορετικά θα πληρώσει τα 100.000.000 ευρώ της ρήτρας.

Το εν λόγω δημοσίευμα καταλήγει με τον Γκριζμάν να θέλει να έχει τακτοποιήσει τα πάντα πριν φύγει για το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς δεν θέλει να σκέφτεται το τι θα κάνει επιστρέφοντας απ' αυτό.

Με 4άδα Κουτίνιο, Γκριζμάν, Μέσι, Σουάρες, αλήθεια, ποιος νοιάζεται για το ποιος θα μαρκάρει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα