Μέσι: «Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Gazzetta team
Μέσι: «Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι δεν ανταγωνίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι τίτλοι είναι ομαδικοί. Τον ενοχλεί, όμως, που η Ρεάλ είναι ξανά στον τελικό.

Ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά απλά αρνήθηκε ότι ανταγωνίζεται τον Πορτογάλο. Η αιτία; Οι τίτλοι είναι ομαδική υπόθεση. «Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ναι, με ενοχλεί που βλέπω ξανά την Ρεάλ στον τελικό, καθώς θέλω να κερδίζω κάθε χρόνο το Champions League. Οι τίτλοι είναι αυτό που θέλουμε ως ομάδα στο ξεκίνημα κάθε σεζόν», τόνισε ο Αργεντίνος.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να συγκρίνει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με εκείνο της Ρεάλ. «Η Ρεάλ έχει κάτι μοναδικό: μπορεί να κερδίζει άσχημα. Κάποιες φορές μας κοστίζει το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ανώτεροι από τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Η Ρεάλ τυγχάνει μεγάλου σεβασμού στην Ευρώπη», ολοκλήρωσε ο Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα