Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν με 0-1 από τη Χετάφε και την άφησαν εκτός Europa League, όπου θα βρεθεί ως 7η η Σεβίλλη, μετά το βαθμό (2-2) που πήρε στο ντέρμπι με την Μπέτις.

Το πρωτάθλημα και η τετράδα για το Champions League είχαν κριθεί. Το ίδιο και η τριάδα του υποβιβασμού. Το μόνο που απέμενε ανοικτό στη La Liga ήταν η 7η θέση, η οποία έδινε και το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League. Και αυτή που το πήρε, είναι η Σεβίλλη, που ήταν και η ευνοημένη των αποτελεσμάτων της 37ης αγωνιστικής. Ας τα δούμε όμως με τη σειρά...

Η Σεβίλλη έπαιζε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης στην έδρα της Μπέτις. Μάλιστα ενώ βρέθηκε να χάνει από νωρίς, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, για να λήξει τελικό το ματς 2-2. Αυτός ο βαθμός έφερε τους Σεβιγιάνους στο +3 από την 8η Χετάφε, την οποία νικάει σε ισοβαθμία και ό,τι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική. Η τελευταία έχασε την ευκαιρία να κάνει την έκπληξη ως νεοφώτιστη. Ηττήθηκε 0-1 εντός από την Ατλέτικο, που αν και αδιάφορη, έπαιξε στα ίσα και πήρε το τρίποντο με τον Κόκε και την απόκρουση πέναλτι του Ομπλάκ.

Την ίδια στιγμή η Βιγιαρεάλ που πέρασε θριαμβευτικά με 2-4 από την υποβιβασμένη Λα Κορούνια, επίσης εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδό της. Με το διπλό (0-1) της στη Χιρόνα, έχοντας ούτως ή άλλως παρουσία στην τετράδα, η Βαλένθια μαθηματικά κυνηγάει την 3η θέση, ελπίζοντας σε γκέλα της Ρεάλ. Τιμητική υπέρ της τριάρα (3-1) έριξε η Αλαβές στην αναμέτρηση των Βάσκων κόντρα στην Αθλέτικ, με την τελευταία να κάνει πολύ κακή χρονιά.

Αποτελέσματα (37η αγωνιστική)
Σοσιεδάδ – Λεγανές 3-2

Αλεβές – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1

Μπέτις – Σεβίλλη 2-2

Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ 2-4

Εϊμπάρ – Λας Πάλμας 1-0

Χετάφε – Ατλ. Μαδρίτης 0-1

Χιρόνα – Βαλένθια 0-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα (21:45)

Κυριακή
Εσπανιόλ – Μάλαγα
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα