Ζιντάν: «Δεν ξέρω αν ο σύλλογος μιλάει με Νεϊμάρ, δεν ανακατεύομαι για το θέμα»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δεν ξέρω αν ο σύλλογος μιλάει με Νεϊμάρ, δεν ανακατεύομαι για το θέμα»

bet365

Τη στιγμή που οι φήμες για Ρεάλ-Νεϊμάρ φουντώνουν, ο Ζιντάν δηλώνει πως δεν έχει ζητήσει τον Βραζιλιάνο στην ομάδα του. Πάντως, η άποψή του δεν συμβαδίζει με όσους λένε ότι δεν θα ταιριάζει με τον Ρονάλντο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Κατά τη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Θέλτα, ο Ζιντάν ρωτήθηκε για το θέμα Νεϊμάρ κι ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε πως δεν ζήτησε από τη διοίκηση τον σούπερ σταρ της Παρί.

Θυμίζουμε, πως η «Parisien» τονίζει πως ο Νεϊμάρ είπε σε συμπαίκτες του ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και πως το μέλλον του είναι στη Μαδρίτη.

«Δεν γνωρίζω κάτι. Αυτό που με απασχολεί είναι τα παιχνίδια που απομένουν. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Μετά τον τελικό θα μιλήσω με τη διοίκηση, θα υπάρξουν αλλαγές. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να μην ταιριάζει ο Νεϊμάρ με τον Ρονάλντο, αλλά δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Κάποτε έλεγαν το ίδιο για εμένα και τον Τζοργκαέφ. Δεν ξέρω αν ο σύλλογος μιλάει με τον Νεϊμάρ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι μιλάει καθώς άπαντες είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσει η σεζόν. Εγώ δεν έχω ζητήσει τον Νεϊμάρ, διότι δεν είναι ένα θέμα στο οποίο ανακατεύομαι. Σκέφτομαι μόνο το υπόλοιπο της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα