Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 5-1

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 5-1

bet365

Η Μπαρτσελόνα έκρυψε το τόπι, διέλυσε 5-1 τη Βιγιαρεάλ και θέλει ακόμα δύο αγωνιστικές για να πανηγυρίσει τον τίτλο, όπως δεν το το έχει κάνει κανείς στη La Liga.

Εχει πάρει το νταμπλ, αλλά κυνηγάει τον απόλυτο στόχο. Ποτέ, κανείς, στην Ισπανία δεν κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα και πάει να το κάνει η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Καταλανοί υπήρξαν στιγμές που εξαφάνιζαν την μπάλα και παρά το ότι δεν έπαιξαν στο... κόκκινο σε όλο το ματς, διέλυσαν 5-1 τη Βιγιαρεάλ, σκοράροντας μάλιστα με υπέροχους συνδυασμούς. Ετσι, βρίσκονται πλέον μόλις δύο βήματα από το να γράψουν ιστορία, έχοντας ούτως ή άλλως το αήττητο ρεκόρ, καθώς από πέρσι μετρούν 43 αγωνιστικές χωρίς να υποκύψουν σε κανέναν.

Σε τρομερή βραδιά βρέθηκε ο Ντεμπελέ, ο οποίος έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα μπλαουγκράνα. Στο 11' έκανε φοβερή ενέργεια, πέρασε τέσσερις αντιπάλους, ο Ασένχο έβγαλε το σουτ του και στην επαναφορά σκόραρε ο Κουτίνιο. Στον 16' οι γηπεδούχοι έκανα ασκήσεις... τριγωνομετρίας. Από τέλεια κάθετη του Ινιέστα και παράλληλη πάρε βάλε του Ντιν, βρήκε δίχτυα ο Παουλίνιο. Στο 45' ήρθε η υπέροχη συνεργασία των δύο θρύλων. Μέσι και Ινιέστα έπαιξαν το 1-2 και με ιδανικό πλασέ ο Αργεντινός έβαλε από πλάγια θέση το 34ο του στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο γερά στην επανάληψη και βρήκαν το γκολ κατά λάθος, όταν σε σουτ του Φορνάλς η μπάλα βρήκε στον Σανσόνε (ίσως στο χέρι του) και μπέρδεψε τον εξαιρετικό Σίλεσεν, ο οποίος είχε τρεις δυνατές επεμβάσεις. Στο φινάλε η Μπάρτσα πρόσθεσε ακόμα δύο τέρματα στο λογαριασμό της. Ο Ράκιτιτς (86') έκανε την επέλαση και σέρβιερε παράλληλη στον Ντεμπελέ. Ο τελευταίος θα έβαζε και δεύτερο, το πιο ωραίο της βραδιάς. Στο 93' πήρε την μπάλα από το κέντρο, προσποιήθηκε σε δύο αντιπάλους και το τελείωσε με όμορφη λόμπα. Πλέον η Μπαρτσελόνα θέλει να μην χάσει από Λεβάντε, Σοσιεδάδ και θα πετύχει κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο στη La Liga...

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Βερμάλεν, Πικέ (80' Μίνα), Ντιν, Σεμέντο, Μπουσκέτς (65' Ράκιτιτς), Παουλίνιο, Ινιέστα (62' Λουίς Σουάρες), Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μέσι

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Βίκτορ Ρουίθ, Γκονθάλεθ, Μάριο, Ζάουμε Κόστα, Τριγκέρος (57' Χάβι Φουέγο), Ρόντρι, Φορνάλς, Καστιγιέχο, Τσερίσεβ (46' Σανσόνε), Μπάκα (70' Ουνάλ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα