Έρχεται στην Αθήνα ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης!

Έρχεται στην Αθήνα ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης!

Έρχεται στην Αθήνα ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων του κόσμου, Λουίς Γιόπις θα βρεθεί στην Αθήνα από 15-18 Ιουνίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σεμιναρίου που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy.

Γρανάδα - Ράγιο Βαγιεκάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λουίς Γιόπις, προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης θα παρευρεθεί για να εκπαιδεύσει,προπονήσει και αξιολογήσει τους τερματοφύλακες.

Στο 7ο Training Goalkeepers Camp and Seminar 2018 της A.G.A. θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο θεωρίας και πρακτικής από τον καλεσμένο μας για προπονητές τερματοφυλάκων που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση στις 15-18 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το μεγαλύτερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές τερματοφυλάκων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις προπονήσεις από τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων στον κόσμο Luis Llopis!

Ο Προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδος της Ρεάλ Μαδρίτης Luis Llopis,θα παρευρεθεί για να εκπαιδεύσει,προπονήσει και αξιολογήσει τους τερματοφύλακες. Στο συγκεκριμένο καμπ θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο θεωρίας και πρακτικής από τον καλεσμένο μας για προπονητές τερματοφυλάκων που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση στις 15-18 Ιουνίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση και να την στείλετε στο e-mail της σχολής μέχρι την 1 Ιουνίου. Υποχρεωτική η βεβαίωση γιατρού ότι ο αθλητής μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική και αγωνιστική δραστηριότητα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:+306939594325 - +306970156993 Email:[email protected] ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα