Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ 2-2

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ 2-2

bet365

Η Γκινγκάμπ έφτασε πολύ κοντά στο να ταπεινώσει την Παρί, όμως ο Καβάνι με δύο γκολ στο τέλος έσωσε τους Παριζιάνους (2-2).

Τότεναμ - Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έμερι ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί στο τέλος της σεζόν, όμως η αντίδραση των παικτών του μόνο να τον ανησυχεί θα πρέπει. Η Γκινγκάμπ έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Παρίσι, που όμοιά της είχαμε χρόνια να δούμε και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό.

Οι παίκτες του Κομπουαρέ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, έκαναν τη μία τελική προσπάθεια μετά την άλλη και έφτασαν στο γκολ με τον Μπλας στο 45’. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και το 0-2 ήρθε με τον Μπριάν στο 68’! Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Γκινγκάμπ θα φύγει με την τεράστια νίκη, ήρθε ο Καβάνι αρχικά να μειώσει με πέναλτι στο 75’ και στη συνέχεια να ισοφαρίσει στο 82’ για το τελικό 2-2, που διέκοψε το νικηφόρο σερί των Παριζιάνων εντός έδρας, που είχε φτάσει στα 17 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα