Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 2-1

bet365

Με έναν μόνο βασικό οι Μαδριλένοι, πήραν δύσκολα το 2-1 από τη Λεγανές του Σιόβα και ξεκούραστοι περιμένουν τους Βαυαρούς για το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Από εκείνους που ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πλέον βασικούς, μόνο ο Καζεμίρο βρέθηκε στην 11άδα. Ακόμα και έτσι όμως ο Βραζιλιάνος έπαιξε αναγκαστικά σέντερ μπακ σε μία άπειρη άμυνα. Μπροστά μόνο ο Μπέιλ φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει τη διαφορά, καθώς Μπενζεμά και Μαγιοράλ δεν το είχαν καθόλου. Αυτό το ολοκληρωτικό ratation πάντως δεν απέτρεψε τους Μαδριλένους να φτάσουν έστω και δύσκολα στο υπέρ τους 2-1.

Στο 8' ήρθε το 1-0, με την μπάλα να κοντράρει στο σουτ του Μπενζεμά και τον Μπέιλ να βάζει με περίεργο γυριστό (ίσως σε θέση οφσάιντ) το 12ό του στο πρωτάθλημα. Η Λεγανές με τον Δημήτρη Σιόβα να παίζει σε όλο το ματς και να κάνει καλή εμφάνιση, πήρε τα πάνω της και μέτρησε δύο δοκάρια (25' παραλίγο αυτογκόλ Τεό, 37' σουτ Μπράσανατς).

Ενδιάμεσα (28') ο Μπουστίνθα έσωσε στη γραμμή το σουτ του Μαγιοράλ, ο οποίος στο 45' βρήκε δίχτυα για το 2-0, με την μπάλα να πηγαίνει σε εκείνον από αντίπαλο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και βρήκαν το 2-1 με τον Μπράσανατς να το βάζει ολομόναχος από τη μικρή περιοχή. Στο 75' ο Μπουστίνθα άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το έσωσε ο Κασίγια στη γραμμή. Το φινάλε βρήκε τη Ρεάλ να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στο επόμενο Champions League για 22η διαδοχική σεζόν. Βέβαια, αυτό πάει και να το πάρει. Ξεκούραστοι οι βασικοί της περιμένουν την Μπάγερν, ενώ ακολουθεί το Clasico.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαγιέχο, Καζεμίρο, Τεό, Ασράφ, Γιορέντε, Κόβατσιτς (62' Κρόος), Θεμπάγιος, Μπέιλ, Μαγιοράλ, Μπενζεμά (62' Ασένσιο)

Λεγανές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Κουέγιαρ, Σιόβας, Μπουστίνθα, Θαλδούα, Ρίκο, Πέρεθ, Μπράσανατς, Ελ Ζαρ, Αμραμπατ (90' Εράσο), Πιρές, Γκερερό (62' Γκερέρο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα