«Ο τελικός του κυπέλλου κρίνει το μέλλον του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα»

«Ο τελικός του κυπέλλου κρίνει το μέλλον του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
«Ο τελικός του κυπέλλου κρίνει το μέλλον του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Αποκλειστικό δημοσίευμα της καταλανικής Mundo Deportivo αναφέρει ότι αν η Μπαρτσελόνα δεν κατακτήσει το Copa Del Rey στον αποψινό τελικό με τη Σεβίλλη, τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν!

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» έρχεται να ταράξει τα νερά στην Μπαρτσελόνα το πρωί του Σαββάτου, μερικές ώρες πριν τον τελικό του Copa Del Rey με τη Σεβίλλη. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo στη διοίκηση των Μπλαουγκράνα έχει τεθεί θέμα Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League και η θέση του κινδυνεύει!

Όπως υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα, παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στην Primera Division, υπάρχουν φωνές μέσα στη διοίκηση του συλλόγου για απομάκρυνση του Βαλβέρδε σε περίπτωση που δεν κάνει το νταμπλ.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Αν χάσει το κύπελλο και δεν γίνει το νταμπλ, θα δούμε τι θα συμβεί με τον πάγκο», φέρεται να έχει ειπωθεί από στόματα ανθρώπων της Μπάρτσα, κάτι που δείχνει ότι ο αποψινός τελικός με αντίπαλο τη Σεβίλλη στο Wanda είναι πολύ σημαντικός για το μέλλον του Βαλβέρδε. Μάλιστα μία φωνή μέσα από τον σύλλογο φέρεται να άφησε ανοικτό το θέμα ακόμα και σε περίπτωση νταμπλ, αν και κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται τραβηγμένο.

Όπως και να έχει, πάντως, φαίνεται πως ο αποκλεισμός από τη Ρόμα δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου και χάλασε την εικόνα του «Τσιγκούρι», ο οποίος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν για άλλον ένα χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα