Η Ρεάλ... στρώνει 32 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ρονάλντο!

Η Ρεάλ... στρώνει 32 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ρονάλντο!

Gazzetta team
Η Ρεάλ... στρώνει 32 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ρονάλντο!

bet365

Σε πρώτο πλάνο η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θετικός ο Πορτογάλος άσος, αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια πριν το Μουντιάλ στα 32 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από κύματα μέσα στη φετινή σεζόν, μετά την επιθυμία του Πορτογάλου άσου να αποχωρήσει από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι δεν του κάλυπταν τις οικονομικές απαιτήσεις.

Οι τόνοι ανάμεσα στον Ρονάλντο και στον Φλορεντίνο Πέρεθ έπεσαν και μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του CR7 τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκουν σημείο επαφής.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως αποκαλύπτει η AS, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει απόφαση να προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Ρονάλντο και ήδη έχει μεταφερθεί στον παίκτη αυτή η πρόθεση της διοίκησης μέσω του γενικού διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

Από τη μεριά του ο Ρονάλντο βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση και υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία ακόμα και πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με την AS, η Ρεάλ θα προσφέρει 32 εκατομμύρια ευρώ μεικτά τον χρόνο (30 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους) στο νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο, κάτι που σημαίνει ότι οι ετήσιες «καθαρές» απολαβές του θα αγγίξουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πάντως οι αποδοχές του δεν θα ξεπερνούν αυτές του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και του Νεϊμάρ στην Παρί με τον πρώτο να έχει ετήσιο «καθαρό» συμβόλαιο 45 εκατομμυρίων ευρώ και τον δεύτερο ετήσια «καθαρά» έσοδα που φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία θα περιλαμβάνει μόνο αναπροσαρμογή συμβολαίου, με την χρονική διάρκεια να μην επεκτείνεται και να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα