Ρέγες, τηλεφώνησέ τους...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ρέγες, τηλεφώνησέ τους...

bet365

O Bοοk-nomikarios θεωρεί ότι τα πιτσιρίκια της Σεβίλλης Β' δεν θα σκιστούν να πληγώσουν τη γειτόνισσα Κόρδοβα που η Ανδαλουσία την χρειάζεται έστω και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν !
0 34άχρονος Ρέγες δεν βοήθησε την Κόρδοβα καθαρά αγωνιστικά (10 συμμετοχές, οι 6 ως αλλαγή, χωρίς γκολ), αλλά ψυχολογικά και εμψυχωτικά. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι παίχτης σύμβολο για τη Σεβίλλη και την Ανδαλουσία γενικότερα. Μέτρησε περισσότερες από 200 συμμετοχές στους Rojiblancos, κοντά 250 αν βάλουμε κι αυτές ως παίχτης της Σεβίλλης Β'.
Η πόλη Κόρδοβα απέχει μόλις 120 χιλιόμετρα από τη Σεβίλλη. Για τα δεδομένα της ισπανικής χώρα, το λες και "γειτονικό ντέρμπι". Εννοείται πως και οι παίχτες που κατάγονται από την Κόρδοβα συμμετείχαν στην ομάδα της Ανδαλουσίας όπου και ανήκουν οι 2 πόλεις.
Η Σεβίλλη Β' έχει υποβιβαστεί (και μαθηματικά διότι οι ομάδες πιο ψηλά αγωνίζονται ΚΑΙ μεταξύ τους) στην Segunda B. Η Κόρδοβα δίνει μάχη για την ολική ανατροπή των δεδομένων. Από τότε που ανέλαβε ο έμπειρος κόουτς José Ramón Sandoval πέτυχε 5 νίκες (είχες αλλές τόσες από την αρχή της σεζόν ως και την έλευσή του), πήρε και 2 ισοπαλίες και το παλεύει με βάσιμες ελπίδες.
Καθαρά αγωνιστικά, η Κόρδοβα είναι φουλ αγχωμένη και "δεν βλέπεται". Έχει έναν επιθετικό της προκοπής, τον Σέρχι Γκουαρντιόλα με 17 γκολ φέτος και 2-3 ακόμη μετριότητες που όμως παίζουν παθιασμένα. Αμυντικά πανικοβάλλεται με το παραμικρό. Σήμερα έχει και σοβαρές απουσίες. Ο Σέρχι Γκουαρντιόλα (33 συμ., 17 γκολ) είναι τιμωρημένος, ενώ συνολικά θα λείψουν οι Stefanović (αναπληρωματικός πορτιέρε, 4 συμ.), Miguel Loureiro (ημιβασικός πλάγιος μπακ, 11 συμ.), Quintanilla (βασικός από τότε που αποκτήθηκε μπακ, 8 συμ.), Aythami Artiles (βασικότατος από τον Γενάρη που ήρθε αμυντικός, 11 συμ., 3 γκολ), Alfaro (έμπειρος ημιβασικός χαφ, 26/1) και Lara (έμπειρος βασικός χαφ, 24 συμ.) !
Η Σεβίλλη Β' έχει πιτσιρικάδες με κίνητρο να γίνουν πρώτοι μάγκες και να πάνε στη μεγάλη ομάδα. Σήμερα έχει ψιλοπροβληματάκια. κι αυτή, καθώς οι C. González (στόπερ, 9/1), Fede (σταρ μέσος, 33/3), José Matos (αμυντικός, 24/1), Borja San Emeterio (αμυντικός, 19/0), Felipe Rodríguez (αμυντικός, 4/0), José Amo (αμυντικός, 3/0), Marc Gual (στράικερ, 22/1), F. Carballo (χαφ, 16/0) δεν είναι διαθέσιμοι. Νοκ άουτ τέθηκε και ο 1ος σκόρερ της Σεβίλλης Β', ο Κάρλος Φερνάντεζ (24 συμ., 8 γκολ) που θα βρεθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας για τον τελικό κυπέλλου ! Ωστόσο τα πιτσιρίκια τρέχουν, έχουν αυτοματισμούς και τα πάντα. Απλούστατα τους λείπει η εμπειρία και φυσικά η ικανότητα στις στημένες φάσεις. Oι μισοί μπαμπάδες των παιδιών θα έχουν πάει 100% βόλτα στην Κόρδοβα με τις μαμάδες τους και ίσως και τα παιδιά όταν ήταν μικρά. Υπάρχει τεράστια συνεργασία των 2 δημάρχων των 2 πόλεων. Τα μισά city tours της Σεβίλλης (μεγαλύτερη πόλη) έχουν ως πρώτο προωρισμό για σύντομη βόλτα την Κόρδοβα.
Ο Ρέγες για να ξεπληρώσει και τη μεταγραφή του 5-10 τηλέφωνα πρέπει να τα κάνει, να ξεκινήσει τα παρακάλια και τα συναφή. Δεν μιλάμε για πρέμιερ λιγκ Αγγλίας, στη σεγούντα ντιβιζιόν της Ισπανίας είμαστε.
Μην ξεχάσω δε, ότι το Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) μαζεύει ΣΤΑΘΕΡΑ περισσότερα από 11.000 άτομα ! Είναι 7η σε εισιτήρια και με την Σεβίλλη Β' θα κόψει το λιγότερο 15.000 εισιτήρια. Δεν συμφέρει κανέναν να την πάρει η κάτω βόλτα. Να πω ότι είχε χρέη όπως άλλες ομάδες πάει στα κομμάτια, απλώς έκανε κάκιστο προγραμματισμό και το πληρώνει. Με πλήρωσε και με την Λόρκα και θα την ξαναστηρίξω στο σπίτι της. Την επόμενη αγωνιστική η Κόρδοβα παίζει με την Κουλτουράλ Λεονέσα, την ομάδα που αυτή τη στιγμή οριακά βρίσκεται πάνω από τη ζώη του υποβιβασμού. Δεν πιστεύω ότι είναι και τυχαίες οι τόσες απουσίες βασικών παιχτών, καθώς προφανώς εκτιμάει ότι θα πάρει έτσι ή αλλιώς το ματς η γηπεδούχους για να είναι όλοι φρέσκοι στον τελικό της επόμενης αγωνιστικής.
IΣΠΑΝΙΑ ΣΕΓΟΥΝΤΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ : ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ Β' -> 1 (1.55)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).