Σοσιεδάδ - Ατλέτικο 3-0

Gazzetta team
Σοσιεδάδ - Ατλέτικο 3-0

bet365

Μια εκπληκτική Σοσιεδάδ έβαλε τρεις γκολάρες και επικράτησε άνετα 3-0 μιας ντεφορμέ Ατλέτικο, η οποία έμεινε για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του Anoeta κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία ήταν σαφώς ανώτερη και επικράτησε 3-0 πετυχαίνοντας τρία εκπληκτικά γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 27' όταν ο Γιανουζάι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γουίλιαν Ζοσέ εκτέλεσε δοκάρι-και-μέσα από το πέναλτι, ενώ η Ατλέτικο έχει να διαμαρτύρεται για ένα οφσάιντ του Γκαμεϊρό ο οποίος έφευγε μόνος του. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς την παράσταση έκλεψε ο Χουάνμι. Στο 80' ο Ισπανός φορ πήρε την μπάλα από το τρελό τακουνάκι του Γουίλιαν Ζοσέ και τελείωσε με σκάψιμο κλάσης προ του Ομπλακ, τον οποίο νίκησε ξανά στο 92' με ζυγισμένη κεφαλιά στο παραθυράκι μετά την σέντρα του Ντε Λα Μπέγια από αριστερά.


Στο άλλο ματς, η Χιρόνα συνεχίζει να παλεύει για το θαύμα της Ευρώπης καθώς πέρασε με 1-2 από την έδρα της Αλαβές. Τα γκολ για τους νεοφώτιστους πέτυχαν οι Αλέις Γκαρθία στο 59' και Στουάνι με πέναλτι στο 86' ενώ για τους γηπδούχους μείωσε για το τελικό 1-2 ο Πίνα στο 90'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα