Για το... κρασί ο Ινιέστα είναι έτοιμος να πάει στην Κίνα

Για το... κρασί ο Ινιέστα είναι έτοιμος να πάει στην Κίνα

Για το... κρασί ο Ινιέστα είναι έτοιμος να πάει στην Κίνα

Παρασκηνιακός είναι ο λόγος που ο Αντρές Ινιέστα ετοιμάζεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Κίνα και όχι τα 37 εκατομμύρια ευρώ που θα βάζει στον λογαριασμό του κάθε σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Αντρές Ινιέστα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του μετά τον τελικό του Copa Del Rey και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα πει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα συνεχίζοντας την καριέρα του στην Κίνα.

Άλλωστε ήδη φέρεται να έχει πρόταση-μαμούθ ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ τη σεζόν από κινεζικό σύλλογο. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος που αναμένεται να κάνει τον Ινιέστα να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Κίνα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η εξαγωγή της μάρκας κρασιού του άσου της Μπαρτσελόνα στην κινεζική αγορά τον προτρέπει να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ινιέστα παράγει κρασί στην πόλη από την οποία κατάγεται, τη Φουενταλμπίγια, από το 2010 και μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται να εξάγει στην Κίνα γύρω στα 2 εκατομμύρια μπουκάλια!

Ο άσος της Μπάρτα θέλει να προμοτάρει το προϊόν του γερά στην κινεζική αγορά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται να εγκατασταθεί στην ασιατική χώρα.

Best of internet