Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 3-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 3-0

bet365

Ο «Niño» Τόρες σκόραρε το 100ό γκολ του στη La Liga με τους Ροχιμπλάνκος, την ημέρα που η ομάδα γιόρταζε με το 3-0 επί της Λεβάντε, την ημέρα που αφιερώνει στη νεολαία της.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οριστικά από την αγαπημένη του Ατλέτικο. Φρόντισε όμως να σκοράρει στην πιο σημειολογική ημέρα για τον ίδιο και την ομάδα της καρδιάς του. Ο Φερνάντο Τόρες τίμησε το παρατσούκλι του «Niño» και ως Μωρό βρήκε δίχτυα στη φιέστα που οι Ροχιμπλάνκος αποκαλούν «Día del Niño» (σ.σ.: ημέρα του μωρού). Ηταν το τρίτο των Μαδριλένων στο 3-0 επί της Λεβάντε και το 100ό για εκείνον στη La Liga με την ερυθρόλευκη φανέλα (o 5oσ ιστορικά που το καταφέρνει).

Λάτσιο - Ρόμα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νωρίτερα είχαν βρει επίσης με εντυπωσιακό τρόπο δίχτυα και οι Κορέα (33'), Γκριεζμάν (44'). Ο πρώτος βιώνει την πιο παραγωγική σεζόν του στην Ατλέτικο και ο δεύτερος έφτασε τα 19 στο φετινό πρωτάθλημα και 26 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι νικητές παρέμειναν στο -11 από την κορυφή, αλλά ουσιαστικά τους απασχολεί μόνο η κατάκτηση του Europa League. Οι ηττημένοι ανησυχούν στο +5 από τον υποβιβασμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Βρσάλικο, Ερναντές, Κόκε (62' Γκάμπι), Σαούλ, Βιτόλο (78' Χουανφράν), Κορέα, Γκριεζμάν (58' Τόρες), Γκαμεϊρό

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Πάκο Λόπεθ, Καμπάκο, Αμπέιντ (78' Τσέμα), Ρόμπερ, Καμπάνια, Μοράλες, Λέρμα, Σαντίκου (46' Ιβι Λόπεθ), Μαρτί, Τζέισον (46' Μπαρντί).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα