«Πάει Κίνα με 37 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Ινιέστα»

«Πάει Κίνα με 37 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Ινιέστα»

Gazzetta team
«Πάει Κίνα με 37 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Ινιέστα»

bet365

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Αντρές Ινιέστα έφτασε σε συμφωνία με την Τιανγίν Κουανγιάν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 37 εκατομμυρίων ευρώ!

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ντιέγκο Κόστα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την είδηση μετέδωσε το Catalunya Radio, σύμφωνα με το οποίο ο Ινιέστα στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα!

Ο Ινιέστα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Τιανγίν Κουανγιάν για συμβόλαιο τριών χρόνων με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλούν οι ετήσιες απολαβές του, καθώς όπως υποστηρίζει ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, ο Ισπανός μέσος θα αμείβεται τον χρόνο με το ιλιγγιώδες ποσό των 37 εκατομμυρίων ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα