Η Miss Bum Bum έκανε αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Η Miss Bum Bum έκανε αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Gazzetta team
Η Miss Bum Bum έκανε αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

bet365

Στα... σχοινιά ο Κριστιάνο; Η Miss Bum Bum κατήγγειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για παρενόχληση και κατέθεσε εναντίον του αγωγή.

«Με βομβάρδισε με προσβλητικά μηνύματα και όταν τον απέρριψα με πρόσβαλε. Ηταν άσχημοι οι χαρακτηρισμοί του και απείλησε ότι θα καταστρέψει τη ζωή μου. Σταμάτησα να τρώω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι» τονίζει το μοντέλο από τη Βραζιλία, Ερίκα Κανέλα, η οποία το 2016 αναδείχθηκε Miss Bum Bum! Mάλιστα, η Κανέλα πρόσθεσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν ήταν ο Ρονάλντο ή κάποιος που εργάστηκε για λογαριασμό του, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι αυτή η συμπεριφορά «επηρέασε βαθιά τη συναισθηματική της κατάσταση» και ήταν «ταπεινωτικά». Κι όλα αυτά λίγες ημέρες έπειτα την υπόθεση φοροδιαφυγής!

Υποχρεωτική πίστωση: Φωτογραφία από την Agencia EFE / REX / Shutterstock (7429660α) Η Erika Canela, ο νικητής της εκδήλωσης, συμμετέχει στο διαγωνισμό Miss Bumbum στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο διαγωνισμός ομορφιάς Miss Bumbum, Σάο Πάολο, Βραζιλία - 09 Νοε 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Erika Canela

Αποτέλεσμα εικόνας για Erika Canela

Σχετική εικόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα