Σε απόγνωση στη Λας Πάλμας με Εμενίκε!

Σε απόγνωση στη Λας Πάλμας με Εμενίκε!

Σε απόγνωση στη Λας Πάλμας με Εμενίκε!

bet365

Ως κορυφαίο φιάσκο στην ιστορία της Λας Πάλμας χαρακτηρίζει τον δανεισμό του Εμάνουελ Εμενίκε ιστοσελίδα από τα Κανάρια Νησία!

Σκόραρε τουλάχιστον 15 πόντους ο Βέσελι στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Νιγηριανός στράικερ εδώ και περίπου δύο μήνες ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Λας Πάλμας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει το ντεμπούτο του.

Κάτι τα κιλά του Εμενίκε, κάτι ο τραυματισμός στο γονάτο του, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της Λας Πάλμας σε απόγνωση μη μπορώντας να πιστέψουν το λάθος που έκαναν.

Η ιστοσελίδα «canarias7.es» υποστηρίζει πως ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει να αγωνιστεί στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά με τον Πάκο Χέμεθ να μην τον υπολογίζει.

Ο Εμενίκε θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του, ενώ βρίσκεται ήδη στη Νιγηρία προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη Λας Πάλμας κάνουν λόγο για πρωτοφανές φιάσκο, ενώ υπάρχουν σκέψης για διακοπή συμβολαίου.

Μετά από άδεια της Λας Πάλμας, ο Εμενίκε πήγε στην πατρίδα του ώστε να δει την οικογένειά του και στην επιστροφή του εξακολουθεί να κάνει φυσιοθεραπείες χωρίς πλέον να αποκλείεται τυχόν προώρη διακοπή του συμβολαίου του, με το δημοσίευμα να κάνει λόγπ για κορυφαίο φιάσκο στην ιστορία του συλλόγου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα