Αντιδράσεις για Μουντάρι: «Δεν σου απαντάω με κακό τρόπο γιατί είσαι γυναίκα» (vid)

Gazzetta team
Αντιδράσεις για Μουντάρι: «Δεν σου απαντάω με κακό τρόπο γιατί είσαι γυναίκα» (vid)

bet365

Ένα σχόλιο του μέσου της Ντεπορτίβο, Σουλέι Μουντάρι σε μια γυναίκα δημοσιογράφο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και συζητείται σε όλη την Ισπανία.

Ο Μουντάρι μάλλον... ζήλεψε κάτι από τον τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος πρόσφατα είχε κατηγορηθεί για σεξιστικό σχόλιο σε Ιταλίδα δημοσιογράφο, καθώς έπραξε κάτι ανάλογο μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την πορεία της Ντέπορ από τότε που ο Ζέεντορφ ανέλαβε τα ηνία, ο Μουντάρι έδωσε μια απάντηση που άφησε τους πάντες άφωνους:

«Δεν σου απαντάω με κακό τρόπο γιατί είσαι γυναίκα, θα σου απαντήσω με ευγένεια», σχολίασε ο Μουντάρι, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το τι εννοούσε:

«Είναι κάτι νορμάλ. Ξέρω πως να μιλάω όταν είμαι με άντρες και πως να μιλάω όταν είμαι με γυναίκες. Της μίλησα σαν να ήταν η γυναίκα μου, με σεβασμό. Δεν είναι κάτι κακό. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους συμπεριφέρομαι πιο μαλακά, όπως τα μικρά παιδιά, οι γυναίκες, οι μεγάλοι», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα