Μέσι: «Όλος ο πλανήτης θέλει την Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ για μένα»

Μέσι: «Όλος ο πλανήτης θέλει την Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ για μένα»

Gazzetta team
Μέσι: «Όλος ο πλανήτης θέλει την Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ για μένα»

bet365

Σε συνέντευξή του ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε αποφασισμένος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, τονίζοντας την επιθυμία αρκετών να δουν την Αργεντινή να σηκώνει το Μουντιάλ για τον ίδιο.

Ντονκάστερ - Μπράντφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Αργεντινή στηρίζεται πάρα πολύ στον Λιονέλ Μέσι ενόψει του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας για να κατακτήσει μετά από χρόνια ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μέσι περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση του καλοκαιριού και όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην America TV θεωρεί πως αρκετοί πάνω στον πλανήτη θέλουν να δουν την Αργεντινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια λόγω της παρουσίας του!

«Έχω δει σε όλα τα μέρη την επιθυμία του κόσμου να έχω ένα καλό Μουντιάλ, την επιθυμία να με δουν πρωταθλητή. Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι συναρπαστικό. Σε κάθε σημείο του πλανήτη περιμένουν την Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ για μένα. Είναι εντυπωσιακό», σχολίασε ο Μέσι.

Όσον αφορά την επιθυμία του να κατακτήσει το τρόπαιο, ο Μέσι πρόσθεσε: «Αυτό που φαντάζομαι πάντα είναι να μπορώ να βρίσκομαι στον τελικό, να μπορέσω να νικήσω και να σηκώσω το τρόπαιο. Είναι ένα όνειρο που είχα πάντα και κάθε φορά που έρχεται το Μουντιάλ γίνεται όλο και πιο δυνατό, γι' αυτό και το κλάμα του 2014. Ξέρουμε τη δυσκολία του να κατακτήσεις το Μουντιάλ και το γεγονός ότι βρεθήκαμε τόσο κοντά ήταν επώδυνο. Ένα Μουντιάλ είναι πολύ δύσκολο και το ότι βρεθήκαμε τόσο κοντά για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο ήταν σκληρό».

Παράλληλα ο Μέσι επισήμανε και το δέσιμο που έχει με την οικογένειά του: «Ό,τι συμβαίνει το συζητάω με την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου, με τον πατέρα και τη μητέρα μου, με τα αδέρφια μου. Το να βρίσκομαι με τα παιδιά μου, με τη γυναίκα μου, με την οικογένειά μου κάνει όλα τα υπόλοιπα να έρχονται δεύτερα. Ο ερχομός του πρώτου μου γιου ήταν αυτός που μου άνοιξε το κεφάλι και να μην ενδιαφέρομαι μόνο για την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω ή να έρχομαι ισόπαλος. Αλλά το παίρνω διαφορετικά, καθώς υπάρχουν πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα από το αποτέλεσμα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι τον ανησυχεί το θέμα της ασφάλειας στη χώρα του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι με πονάει που σήμερα η Αργεντινή είναι έτσι όπως είναι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ασφάλεια. Σκέφτομαι να γυρίσω στο Ροσάριο στο μέλλον για να μπορέσω να απολαύσω την πόλη μου, όπως δεν το έκανα όταν ήμουν παιδί, γιατί με πήραν για να έρθω εδώ. Αλλά με ανησυχεί το θέμα της έλλειψης ασφάλειας. Το να σε κλέψουν για ένα ρολόι, για ένα ποδήλατο, για μια μηχανή. Η ληστεία υπάρχει σε όλο τον κόσμο, αλλά το να μην μπορείς να βγεις να περπατήσεις γιατί πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μην σε κλέψουν ή σου κάνουν κάτι κακό... Είναι μια τρέλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα