Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Λας Πάλμας 1-1

Gazzetta team
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Λας Πάλμας 1-1

bet365

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λας Πάλμας έμειναν ισόπαλες (1-1) και διατηρήθηκαν εντός επικίνδυνης ζώνης, κάνοντας έτσι το καλύτερο δώρο στη Λεβάντε μετά τη χθεσινή της νίκη.

Η χθεσινή επικράτηση της Λεβάντε επί της Εϊμπαρ έδινε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό «εξάποντο» μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Λας Πάλμας στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το τελικό 1-1 στο Ριαθόρ, όμως, «χάλασε» και τις δύο ομάδες, οι οποίες έκαναν το καλύτερο δώρο στη Λεβάντε καθώς η διαφορά τους πλέον άνοιξε κι άλλο, με τη θέση τόσο της «Ντέπορ» όσο και της Λας Πάλμας να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Μπέτις - Εσπανιόλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Λας Πάλμας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με μια όμορφη προσωπική ενέργεια του Χαλίλοβιτς για το 0-1 στο 3'. Στο 22' η Ντεπορτίβο απάντησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Αλμπεντόσα.

Η Λα Κορούνια πήρε τα ηνία του ματς και ήταν αυτή που πίεζε τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να φεύγουν δυσαρεστημένες από το Ριαθόρ.

Депортиво - Лас-Пальмас. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα