Συναντήθηκε με τον Πέρεθ ο πατέρας του Νεϊμάρ!

Gazzetta team
Συναντήθηκε με τον Πέρεθ ο πατέρας του Νεϊμάρ!

bet365

Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας του Νεϊμάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ για να δουν αν μπορεί να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο για πιθανή μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στη «Βασίλισσα».

10% επιστροφή στον αγώνα Σάλτσμπουργκ - Ντόρτμουντ!

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον πατέρα του Νεϊμάρ, κάτι που δείχνει τις προθέσεις των «Μερένχες» για την προσπάθεια απόκτησης του Βραζιλιάνου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία προσθέτουν πως παρά τη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο ανδρών, η υπόθεση της μετακίνησης του Νεϊμάρ στη Μαδρίτη δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς η Παρί για την ώρα δεν συζητάει αυτό το ενδεχόμενο, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου περιπλέκουν την κατάσταση.

Πάντως από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δουλεύουν προσεκτικά την υπόθεση και ότι έχουν τη διάθεση να μελετήσουν όλα τα δεδομένα, έχοντας πραγματοποιήσει επαφές με τον κύκλο του Νεϊμάρ το τελευταίο διάστημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα