Σεβίλλη – Βαλένθια 0-2

Gazzetta team
Σεβίλλη – Βαλένθια 0-2

bet365

Ο Κοντογκμπιά σέρβιρε, ο Ροντρίγκο έβαζε και οι Νυχτερίδες πέρασαν με 0-2 από τη Σεβίλλη, αφήνοντας την στο -11 από την τέταρτη θέση.

Ηταν η μεγάλη μεταξύ τους μάχη για την 4η θέση. Ουσιαστικά για όποιον το έπαιρνε, θα μετρούσε ως εξάποντο. Και το πήρε η Βαλένθια, περνώντας με 0-2 από το «Σαντσεθ Πιθχουάν». Ολη τη διαφορά την έκαναν Κοντογκμπιά και Ροντρίγκο, οι οποίοι και φρόντισαν για τα δύο γκολ της νίκης.

Ο Γάλλος μέσος για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του σέρβιρε δύο ασίστ, με τον Ισπανό επιθετικό να τα τελειώνει όπως πρέπει. Και στις δύο περιπτώσεις (25', 68') ο Ροντρίγκο νίκησε τον Σέρχιο Ρίκο σε τετ α τετ. Στην καλύτερη στιγμή τους οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Μουριέλ (42').

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με αυτή τη νίκη οι Νυχτερίδες βρέθηκαν στο +11 από τους Σεβιγιάνους και παραμένουν στο -1 από τη Ρεάλ. Γενικότερα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχοντας αήττητο έξι αγωνιστικών (5 νίκες), ενώ πληγωμένη η Σεβίλλη έχει να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ.

Σεβίλλη (Βιτσέντσο Μοντέλα): Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Λενγκλέ, Λαγιούν, Εσκουδέρο, Ν'Ζονζί, Μπανέγα, Σαράμπια (71' Μπεν Γιεντέρ), Βάσκες, Νολίτο (63' Κορέα), Μουριέλ (81' Σάντρο)

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Μουρίγιο, Γκαράι, Γκαγιά (84'), Γκάμπριελ, Κοντογκμπιά (77' Φεράν Τόρες), Παρέχο, Κοκλέν, Γκουέντες, Ροντρίγκο, Τζάτζα (67' Σολέρ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα