«Ζήτησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε»

Gazzetta team
«Ζήτησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε»

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την αποθεραπεία του με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για πρόβλημα στο γόνατο που μπορεί να τον αφήσει μέχρι και οκτώ μήνες εκτός δράσης.

Φαίνεται πως ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν θα φορέσει ποτέ την φανέλα της Λας Πάλμας. Και αυτό γιατί ο Νιγηριανός φορ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ ο Δώνης στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας, ο Εμενίκε θα πρέπει να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ένα πρόβλημα που ίσως χρειαστεί μέχρι και οκτώ μήνες απουσίας για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα