Χοακίν στο gazzetta.gr: «Ξεχωριστή η αγάπη των οπαδών της Βαλένθια»

Δημήτρης Βέργος
Χοακίν στο gazzetta.gr: «Ξεχωριστή η αγάπη των οπαδών της Βαλένθια»

bet365

Ο αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν μίλησε από τη μεικτή ζώνη του Μεστάγια στο gazzetta.gr για το χειροκρότημα των οπαδών της Βαλένθια που δεν τον ξεχνούν ποτέ, ενώ έστειλε και το συγκινητικό μήνυμά του προς την οικογένεια του Ντάβιντε Αστόρι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΟΣ

Θέλτα - Λας Πάλμας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το παιχνίδι στο Μεστάγια έχει λήξει με τους παίκτες της Βαλένθια και της Μπέτις να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Οι «Νυχτερίδες» μόλις είχαν κάνει ακόμα ένα πέταγμα για την τετράδα στην Primera Division χάρη στο 2-0. Στο στρατόπεδο των «Βερδιμπλάνκος» επικρατούσε απογοήτευση με τους παίκτες του Κίκε Σετιέν να αποχωρούν απογοητευμένοι. Ξαφνικά από το πέταλο των οπαδών της Βαλένθια ακούστηκαν κάποια χειροκροτήματα και ένα «Χοακίν, Χοακίν».

Ο 36χρονος εξτρέμ και αρχηγός της Μπέτις γύρισε το βλέμμα του, σήκωσε τα χέρια του και ευχαρίστησε τους οπαδούς της Βαλένθια. Οι aficionados των «Νυχτερίδων» δεν τον έχουν ξεχάσει ποτέ για την προσφορά του στον σύλλογο. Μπορεί η Μπέτις να είναι η μεγάλη του αγάπη, από την οποία ξεκίνησε και στην οποία κλείνει την καριέρα του, ωστόσο τα πέντε χρόνια που πέρασε στο Μεστάγια και ο ίδιος δεν μπορεί να τα ξεχάσει ποτέ.

Αυτό υποστήριξε ο Χοακίν, μιλώντας στη μεικτή ζώνη του Μεστάγια στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι το χειροκρότημα από το κοινό της Βαλένθια είναι κάτι το ξεχωριστό και αισθάνεται πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό.

«Αισθάνομαι τυχερός, όπως έχω ξαναπεί, γιατί το ποδόσφαιρο έχει πράγματα που πρέπει να θυσιάσεις, αλλά όταν εισπράττεις την αγάπη και το χειροκρότημα των οπαδών, όπως αυτό εδώ στο Μεστάγια, είναι κάτι ξεχωριστό. Σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα έλεγα αυτό ακριβώς. Πέρασα εδώ πέντε πολύ ωραία χρόνια και είμαι ευγνώμων για αυτό μέσα από την καρδιά μου», υπογράμμισε ο Χοακίν στο gazzetta.gr.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Χοακίν πρόσθεσε πως η Μπέτις μπήκε δυνατά στο γήπεδο και συνέχισε να παλεύει ακόμα και μετά το 2-0 της Βαλένθια, ωστόσο αυτό δεν αρκούσε.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ήρθαμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπως είναι αυτό της Βαλένθια και απέναντι σε μία ομάδα που κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι με το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ξεκινώντας το δεύτερο μέρος δεχθήκαμε αυτό το δεύτερο γκολ. Παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά φεύγουμε με την ήττα που δεν μας άφησε να συνεχίσουμε ένα καλό σερί που είχαμε τελευταία μακριά από την έδρα μας».

Τέλος αναφέρθηκε φυσικά και στην τραγική είδηση του θανάτου του αμυντικού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, με τον οποίο είχαν βρεθεί μαζί στους Βιόλα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο ξεκίνημα της σεζόν το καλοκαίρι του 2015, πριν ο Χοακίν επιστρέψει στην Μπέτις.

«Ήταν μια πάρα πολύ κακή είδηση. Δεν το περίμενε κανείς και ήταν τόσο νέος. Θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένειά του και τη συμπαράστασή μου στους δικούς του ανθρώπους. Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Ήταν μόλις 31 ετών, ήταν πολύ αγαπητός και να φεύγει με ένα τέτοιον τρόπο κάποιος, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του, είναι πάντα πολύ σκληρό. Έτσι, όμως δυστυχώς είναι η ζωή που συνεχίζεται. Όλη μου η σκέψη και η αγάπη στην οικογένειά του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα