Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

Gazzetta team
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

bet365

Ο Φράνκο Βάσκες πήρε από το χέρι τους Ανδαλουσιανούς, τους οδήγησε στο 2-0 επί της Αθλέτικ και τους κράτησε στο παιχνίδι του Champions League.

Κάθε φορά που η Σεβίλλη νικάει, γίνονται πιο ευτυχισμένοι όσοι διεκδικούν την 7η θέση, μιας και θα δώσει εισιτήριο για το Europa League, μόνο εφόσον η Σεβίλλη ως φιναλίστ του Κυπέλλου τερματίσει πιο ψηλά. Με το 2-0 της κακής φέτος Αθλέτικ, οι Σεβιγιάνοι βρέθηκαν μάλιστα έστω και προσωρινά στο -5 από την τετράδα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Φράνκο Βάσκες, ο οποίος σέρβιρε το 1-0 στον Μουριέλ (27') και κλείδωσε το τρίποντο με δική του κεφαλιά (32'). Οι Ανδαλουσιανοί έχουν την επόμενη αγωνιστική εντός τη Βαλένθια, την οποία κυνηγούν για το Champions League, αλλά και την επόμενη βδομάδα τη μεγάλη ρεβάνς στο Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ.

Σκόραρε ο Ινσίνιε το πρώτο γκολ του αγώνα Νάπολι - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα