Αλαβές - Λεβάντε 1-0 (vid)

Gazzetta team
Αλαβές - Λεβάντε 1-0 (vid)

bet365

Η Αλαβές πήρε το ντέρμπι της ουράς με γκολ στο 90' και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας κοντά σε αυτή την Λεβάντε.

Στο φινάλε τα κατάφερε η Αλαβές κι επικράτησε της Λεβάντε με 1-0 παίρνοντας μια τεράστια ανάσα ενόψει της συνέχειας, χάρη στο τέρμα του Λαγκουάρντια στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης!

Οι γηπεδούχοι, είχαν χάσει και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μανού Γκαρσία να αστοχεί στο 32'. Μάλιστα, η Λεβάντε, έπαιζε από το 29' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσέμα με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 77' με δέκα ποδοσφαιριστές έμεινε και η Αλαβές, όταν ο Μουνίρ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τελικά το τέρμα του Λαγκουάρντια στο 90', έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην Αλαβές, φέρνοντας την Λεβάντε ισόβαθμη πλέον στους 20 βαθμούς με την Λας Πάλμας, μετά τον βαθμό που πήρε η δεύτερη από την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα