Γκριεζμάν: «Θέλω να σκοράρω και να το πανηγυρίσω μέσα στο Καμπ Νου»

Gazzetta team
Γκριεζμάν: «Θέλω να σκοράρω και να το πανηγυρίσω μέσα στο Καμπ Νου»

bet365

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να εμφανίζεται κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα, αλλά σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε αποφασισμένος για το ματς της Κυριακής στο Καμπ Νου.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γκριεζμάν έκανε... όργια χθες βράδυ καθώς με τέσσερα δικά του τέρματα η Ατλέτικο «καθάρισε» τη Λεγανές και πλέον κοιτάζει Καμπ Νου και Μπαρτσελόνα.

Το όνομα του Γάλλου επιθετικού φιγουράρει πολύ ψηλά στον καταλανικό Tύπο, αφού παρουσιάζεται κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι είναι αποφασισμένος αν σκοράρει για πρώτη φορά μέσα στο Καμπ Νου και να το πανηγυρίσει.

«Δεν έχω σκοράρει ποτέ εκεί. Θέλω πάρα πολύ να το κάνω την Κυριακή και να το πανηγυρίσω», υπογράμμισε ο Γκριεζμάν, ο οποίος δεν θέλησε να πάρει θέση για όσα ακούγονται σχετικά με τον ίδιο και την Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να απολαύσω τα παιχνίδια μου με την Ατλέτικο στην Ισπανία και με την Εθνική στο Μουντιάλ και να πετύχω κάτι σπουδαίο με τις ομάδες που αγωνίζομαι. Δεν σκέφτομαι το τι θα συμβεί. Ούτε αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να φύγω. Είναι κάτι που λένε εδώ και τέσσερα χρόνια και συνεχίζω εδώ», πρόσθεσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα