Θέμα στην Ισπανία το αντικείμενο στον Γκαρθία! (pics)

Gazzetta team
Θέμα στην Ισπανία το αντικείμενο στον Γκαρθία! (pics)

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία δέχθηκε ρολό χαρτί στο κεφάλι πριν το ματς της Τούμπας, με το περιστατικό να γίνεται θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ.

«Εικόνες λύπης αυτή την Κυριακή στην Ελλάδα». Με αυτό τον τρόπο ξεκινάει το κείμενό της η El Mundo Deportivo, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε συνεργασία με τον προπονητή του Ολυμπιακού! Οι Καταλανοί αναφέρονται στο περιστατικό με την ρίψη ρολού από χαρτί που τίναξε στον αέρα το ντέρμπι, ενώ αναφέρονται και στην χειρονομία του Κέβιν Μιραλάς.

Το περιστατικό πάντως δεν έμεινε μόνο στην Καταλονία, αφού και οι μαδριλένικες Marca και As αναφέρθηκαν στη ρίψη αντικειμένου, που έστειλε τον Γκαρθία στο νοσοκομείο και οδήγησε στην αναβολή της σέντρας. Η δεύτερη μάλιστα το πάει ένα βήμα παραπέρα και κάνει λόγο για πρόστιμο που μπορεί να κυμανθεί από 6.000 μέχρι 80.000 ευρώ. Σχετικό θέμα έκανε και το Four Four Two ενώ στο εξωτερικό γινόταν και λόγος για επικίνδυνο αντικείμενο και για κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.

Δείτε τις φωτογραφίες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα